Javna razsvetljava

Pri novogradnjah in vzdrževanju javne razsvetljave sledimo v podjetju Križman, d.o.o. sodobnim smernicam, po katerih se namesto konvencionalnega osvetljevanja uveljavlja energetsko varčnejša, okoljsko vzdržnejša in učinkovitejša tehnologija LED. Trajnostno naravnane rešitve pri osvetljevanju prometnih in drugih javnih površin pa ne pripomorejo le k zmanjševanju svetlobnega onesnaževanja, ampak z boljšo svetilnostjo in večjo vidljivostjo ter opaznostjo povečujejo tudi varnostni vidik, tako v prometu, kot na drugih površinah. Njihova dodatna prednost pa je še opazno daljša doba delovanja in zmanjšana potreba po vzdrževanju.

Naše storitve na področju javne razsvetljave obsegajo:

  • projektiranje in novogradnjo javne razsvetljave
  • energetsko sanacijo, prenovo in vzdrževanje obstoječe javne razsvetljave (s tehnologijo LED)
  • načrtovanje postavitve in vzdrževanje prometne signalizacije ter semaforizacije
  • celotno izvedbo kabelske kanalizacije (komunalnih vodov)

Storitve na ključ

Na področju javne razsvetljave ponujamo storitve na ključ - od idejnega projekta do projekta za izvedbo in njegove končne izvedbe. Načrtujemo in izvajamo tudi razsvetljavo parkirišč, igrišč in drugih javnih ter zasebnih površin.

Zakaj izbrati nas?

V podjetju Križman, d.o.o. s svojimi poslovnimi partnerji izvajamo celovite storitve načrtovanja, novogradnje in sanacij javne razsvetljave in prometne signalizacije. Že pred tem smo uspešno izvajali celoten niz izvedb kabelske kanalizacije (komunalnih vodov), zato lahko naša visoko izurjena ekipa hitro in učinkovito zadovolji vsem komplementarnim potrebam naročnikov pri urejanju potrebne infrastrukture na javnih in zasebnih površinah. Z zagotovljeno visoko strokovnostjo storitev podjetja Križman, d.o.o. naročnikom za ta specifična dela ni treba iskati drugih izvajalcev.

Naše storitve

V podjetju Križman, d.o.o. izvajamo celovite, praktične in uporabne rešitve za harmonično podobo javnih prostorov. Z zanesljivo izvedbo dogovorjenih rešitev smo se sposobni praktično prilagoditi specifičnim zahtevam vsakega posameznega projekta in mu zagotoviti prepoznaven značaj. Pri svojem delu stavimo na odzivnost, učinkovitost in celovitost in se trudimo, da bi z našo pomočjo vaše neposredno okolje postalo še boljše tudi za vas.

Pokličite nas: 041 649 714, 051 662 089

Storitve:

Sporočanje o napakah

in okvarah javne razsvetljave na območju Občine Škofljica

Sporočiti želim o naslednjem dogodku:
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.